B R A N D I T

a minőségi informatikai szolgáltatás

Miért minket válasszon?

Kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, komplex informatikai rendszerek (Vállalatirányítási rendszerek, egyedi fejlesztésű szoftverek) és webes fejlesztések megvalósításában, illetőleg lebonyolításában, auditjában. 

Szaktudásunk segítségével segítünk az ügyfeleinknek, hogy az általuk megálmodott fejlesztés maximálisan a megrendelő érdekeit szem előtt tartva valósuljon meg. 

Minden projekt első fázisa a megvalósítási terv illetve rendszer terv, mely pontosan tartalmazza a fejlesztések időigényét, határidejeit, pontos technikai specifikációt. Sajnos azt tapasztaljuk, hogy nagyon sok projekt megvalósítása kezdődik meg annak pontos átgondolása illetve dokumentálása nélkül, a megrendelő sokszor nincs tisztában, hogy pontosan mit is fog kapni a pénzéért. De még ilyenkor sem vagyunk elkésve! Kollégáink szakmai tapasztalatának köszönhetően a moderátor szerepében tudjuk segíteni a megrendelő és megbízott közötti kommunikációt, és pótolni a hiányzó specifikációkat, mely mindkét fél érdekeit védi, illetőleg pontosítja kötelezettségeiket, feladataikat. 

Saját projekteink esetében még a legapróbb munkánál sem mellőzzük a dokumentációk elkészítését legyen akár szó csak egy egyszerű weboldal elkészítéséről.

Amennyiben Ön is szeretne egy profi, átgondolot, gördülékenyen lemenedzselt informatikai fejlesztés boldog megrendelője lenni, kérjük keressen minket bizalommal, és egy személyes ingyenes konzultáció keretében javaslatot teszünk annak megvalósítására.